Spela Seven Card Stud Poker

Långt innan Hold'em blev 'spelet', Seven Card Stud (även kallad Stud Hi), var vad du spelat när poker natten kom. Ena delen skicklighet, en del minne, en del strategi, inga delar tråkigt. Varje spelare börjar med två hålkort och ett öppet kort; det finns då tre mer rundor av öppna kort, med vadslagning efter varje kort, och en slutlig downcard, följt av en sista satsningsrunda. Varje spelare slutar med sju kort: fyra uppåtvända och tre nedåt. Spelaren som har den bästa handen med fem av sina kort vinner potten. Liksom i Hold 'em, ess spela både högt och lågt.

Varje ny hand Seven Card Stud börjar med varje spelare att sätta en ante i potten. Det ante är en betalning i potten innan korten delas ut i syfte att stimulera åtgärder. Till exempel, i ett $ 2 / $ 4 limit spel, är ante 40 cent. Varje spelare måste ante varje hand för att ta emot kort. När du sätter dig vid ett bord, du får omsätts omedelbart efter att uppmanas att ante. Eftersom Stud Hi inte har persienner, behöver du inte vänta.

I Stud Hi, har affären läget inte rotera som i blinda spel. Den nominella affären positionen indikeras av en skiva som kallas stud knappen. Dubben knappen är alltid den sista plats, och varje ny affär startar alltid vid sätet 1. Det första kortet i varje efterföljande runda alltid går till den första aktiva spelaren (en som antingen har uppgick alla satsningar hittills, eller har gått allt i, det vill säga slut på marker som man kan kalla) till vänster om stud knappen. Om du vrider bordet för att ändra position, stud knappen roterar också.

Detta gör det klart var affären position. Detta är viktigt i de få situationer där två eller fler spelare har identiska styrelser. Efter den första rundan, om händerna är bundna, handen närmast till vänster om dubben knappen börjar satsa.

När antes är på plats, distribuerar dealern två kort nedåtvända till varje spelare och sedan ett kort öppet, börjar med säte 1. De två downcards kallas hålkort. Du kan berätta vilka är dina hålkort och som är ditt öppna kort, eftersom hålkorten ligger lägre än öppna kort.

Du kan se öppna kort för alla andra spelare, och de kan se din öppna kort. Seven Card Stud, som någon form av poker, handlar om vadslagning. Seven Card Stud har fem satsningsrundor. Storleken på satsningar beror på strukturen i spelet.

På den första omgången (kallas tredje gatan) börjar satsningen med spelaren som har den lägsta öppna kortet. Denna satsning är en påtvingad satsning. Satsningen måste vara minst en viss minimi, i vilket fall det kallas bring-in, men kan vara mer. Bring-in är oftast en fjärdedel den nedre gränsen. Om två eller flera spelare har samma rang öppna kort, som måste göra bring-in bestäms av kostym, i omvänd bro ordning (klubbar, ruter, hjärter, spader). Detta är en av de få gånger som passar har någon betydelse i poker. Till exempel, om tre tvåor visas på den första rundan i denna ordning, 2s, 2H, 2d, innehavaren av 2d skulle krävas för att göra bring-in bet.
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller | http://free-no-deposit-bonus.com/